<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d7293959081267019399\x26blogName\x3dDaisies+\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://dancingqueeens.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://dancingqueeens.blogspot.com/\x26vt\x3d-857940095950193281', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Dancing Daisies
biography

YOU CAN CALL ME HAWA

I'm a just an ordinary girl with a big dream; which I want to contribute something to the religion, society and nation. My story was not too pleased to be read by you because all of the immature content was part of me. But my mature part is quite enough to impress you and you will say, yes she's matured.
Currently a pharmacy student in University of Malaya, Malaysia.

Tagboard


Belajar memandu? wth
20 May 2016
0 daisies

green driving assistant 3 655x436 BMWs Green Driving Assistant






For the first time in my life, aku rasa benda yang paling mencabar kesabaran aku dan buat aku rasa benda ni lah yang paling aku tak nak buat lagi kalau di beri kesempatan kedua is DRIVING CLASS!!

I have no idea why I'm so bengap when I have driving class. Ya Allah first time aku menangis dekat ibu ayah kata tak nak lagi belajar driving. Belajar drivng betul betul buat aku patah semangat, for the first time in my life do rasa macam ni. Rasa macam belajar bio tebal tebal pun tak sesusah belajar bawak keretaaaaaaaaaaaaaaaa!


Cerita dia gini.....

I didn't take license class eventho after spm bcs I thought ya, driving class might be easier so I will learn that later on. But for the sake of my father who getting older and he can't drive in a long time made me re-think that maybe, I should take driving license.

BUT MY DECISSION WAS GRR!

Aku tak tahu la apa masalah aku asal bawak kereta je, mesti mati banyak kali!!!!!!!!!!! I know its all about that f*cking kluc (geram sangattttttttttttt) tapi aku dah tekan lembut kooooooooooooot stil nak mati lagi apahaaaaaaaaaaaaaaaaallllll!!! Aku kesian kat atok yang ajar aku haritu hm dah la kereta tu starter rosak lepastu asyik mati je. Balik je terus aku menangis hm tak tahu la kenapa. Rasa sedih sangat sebab rasa diri tu bengap gila. Benda senang pun tak boleh buat.

Disebabkan situasi tu lah, aku minta tangguh dulu belajar memandu sebab aku nak kumpulkan balik semangat aku yang dah hancur lebur tu. Sumpah weh semangat aku patah macam di prak prak. Lepastu belajar dengan ayah, dia pulak nak marah je takut kereta dia rosak Tahukan ayah bahawa anakmu ini sedang menderita kerana setiap kali memulakan perjalanan, enjin mesti mati!!!!!!!!! Sedih tiap kali nak start enjin hm sorry ayah.


Aku tak tahu la macam mana nak buat. S yang atok tu kata senang pun tak boleh. Apatah lagi nak belajar Z la parking la bukit lah. Ya Allah berikanlah aku kekuatan :'(


Till then :'((((

Contacts

email; hawa397@gmail.com


Affiliates

Amy Anna Marina Anis GBK Niyaz Kiddo Wolf Rui Chikienna AlynHyunnie Next?


Bygones

PASUM officially ended Acah azam tahun baru Dignity as a crown. My life as a student began Review about SM Sains Muar (SAMURA)


Take a bow

Designer: Eunice
Inspiration: Plastic!Romance
Color: Color picker tool
Icon: Reviviscent


Copyrighted by Hawa